top of page

VELKOMMEN TIL
GALLERI VERFTET &
MARITIME MUSEUM

Galleri Verftet: Welcome

Mågerø Maritim Museum ligger idyllisk til ved Mågerø Marina, et populært reisemål for både lokale og besøkende. Museet er åpent gjennom sommerferien, og tilbyr en unik sjanse til å fordype seg i regionens rike maritime historie.

Besøkende kan utforske en samling av historiske båter, maritime gjenstander, fotografier og kart som illustrerer den lokale sjøfartsarven.

Med sin vakre beliggenhet ved sjøen, er Mågerø Maritim Museum det perfekte stedet å tilbringe en sommerdag. Enten du er en sjøfartsentusiast eller bare ute etter en unik opplevelse, er dette museet absolutt verdt et besøk.

Galleri "Verftet" utfordrer det tradisjonelle gallerikonseptet med sin unike blanding av et kunstutstillingslokale og en antikvitetsbutikk. Her kan du oppleve mer enn bare kunst, du kan også bli eier av et mangfold av interessante gjenstander.

Galleriet er rikelig fylt med en rekke artikler - det er nesten som å tre inn i en skattekiste av nysgjerrigheter. Her finner du alt fra leker til møbler, fra pyntegjenstander til servise, og fra bøker til klær. Modellbåter, et sjarmerende høydepunkt i samlingen, pryder stedet og gir det en distinkt sjøfartsatmosfære.

Å besøke Galleri "Verftet" er derfor mer enn en kunstopplevelse, det er en utforskning av ulike epoker og stiler, som gir en sann fornøyelse for både kunstelskere og antikvitetssamlere.

 

For åpningstider ta gjerne kontakt med havnesjefen på tel. 905 93 151

IMG-2572.jpg

ÅPNINGSTIDER

Åpent for omvisning

Ring 905 93 151 

KONTAKT OSS

Galleri Verftet: Contact
bottom of page